Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS

Satu Malam Dua...

Wayang Oh Wayang..



Assalamualaikum...malam semalam adalah sikit masa yang terluang dihabiskan dengan tengok wayang di GSC 1 Borneo Kota Kinabalu,bukan apa dapat tiket free(terima kasih Skuad ERA) kalau tak guna rugi jugak.Oleh sebab itu perlulah digunakan dengan menonton cerita yang tengah hangat sekarang ni Transformers dengan X-Men.
Boleh tahan jugak cerita transformers tu..enjoy patut la baru 1 minggu ditayangkan sudah $400 million dolar seluruh dunia,sapa-sapa belum pergi tengok boleh pergi sekarang tak rugi(siap promote lagi ni)meluangkan masa menonton wayang tapi jgn la bawa baby pulak tengok x sesuai la terkejut tu baby dengar....
X-Men First Class pun best juga cuma ada sikit confius,saya ni bukan la kaki wayang yang tau segala-gala cerita yang ditayangkan dipanggung ada siapa-siapa tahu itu cerita episod yang keberapa?.
Ok cukup untuk hari ini akan ada sambungan cerita lain,kita tunggu dilain cerita..




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Dorris Angel said...

Waaaaaaaaa.....ini yg aku jelous ni...tdk aci..tdk aci...huhuhuhu....(inda juga gulik2 ba eda..) hrp u fhm bhs sabah ni...kikikiki....

eda said...

hehehe faham tu anty,tp nak buat mcm mana kudat tu jauh sgt mau ajak..next time la ye..