Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS

Jalan2 cuci mata

Universal Studios Singapore



 Assalamualaikum..Selamat Hari Raya Aidilfitri,masih sempat lagi ni nak ucap..bukan apa terlampau sebuk sampai terlupa pada blog ciptaan pertamaku ini.Sempena hari raya minggu lalu dah alang2 balik kampung di Johor tu apa lagi menyeberanglah tambak Johor tak sampai berapa minit tu je ke Singapore,pergi beraya tapi sempat la singgah tempat orang kaya2 ni janji dapat cuci mata yang kering.


Universal Studio yang kalau nak masuk guna duit RM sebanyak RM 184.80 (lebih kurang) seorang,tidak termasuk makan dan minum didalam tu yang semuanya double dari duit kita.Boleh la kalau dah sampai sana kalu tak masuk jalan2 saja tengok pemandangan diluarnya..cantik dan luas tempat tu,satu hari jalan pun confirm tak abis round.


Dengar kata orang islam pun boleh masuk sini tidak macam digenting higlands tu



Ini pintu masuk ke taman temanya







  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Dorris Angel said...

mana gmbr lain? huhu....ada tapau shrek bwa balik sabah..hehehe..

eda said...

alamak!!shrek tertinggal kat buntut MRT la anty lupa nak kasi turunkan..nanti anty tolong bwk tuk eda ye..