Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS

Dekat mana ni?....




Lokasi Percutian Yang Menarik...



Macam dekat Cameron Highland??..


Ini pulak macam dekat oversea...


Macam rumah orang asli yang sudah dikasi modenkan dan cantik..


Wow...rumah orang putih la...rumah siapa ni??..


Betul la ni rumah orang putih ni cantiknya siap ada taman2 lagi ni...


Eh!!!!!...macam tepi pantai negara kita ni...dimana ni??


Pemandangan indah dari jauh...

Rupa-rupanya ini semua ada ditempat kita iaitu Malaysia,lokasi ini saya ambil di Tempurung Seaside Loadge Pantai Tempurung Kuala Penyu,Sabah.Cantik pemandangan disini tempatnya tenang jauh dari kesebukkan kota,jika anda ingin bercuti disini tenangkan fikiran bolehlah datang ke negeri sabah.
Ini first time saya jejakkan kaki disini,cuma saya terkilan dengan pengurusan disini yang tak mesra pelanggan,banyak tempat saya pergi tidak pernah saya dihalau dari parking kereta gara-gara saya ini bukan guest mereka.Adakah patut?diharap pihak pengurusan ambil perhatian kerana ianya boleh menjejaskan industri pelancongan di negara kita.




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

Dorris Angel said...

sekali pandang jer, i da tau...tempat jatuh lagi kan dikenang. tempat ni mmg sgt cantik pmandangan dr atas mcm kat luar negara kan.. i love it! KP bah......

Dorris Angel said...

hhmmm...halau? mmg x patut, nti kita baling dia gan selipar jipun ya eda....

Fadzmie Mohamad said...

Adeh, part 'halau' tu yang bikin sakit telinga ni. Bagus terus buat komplen sana KK. Biar bos dia terus tau. Nanti orang bilang pekerja dia nda kena ajar beradab pula.

Entri terbaru: tragis

eda said...

yang lebih malang dan sadis tu yg menghalau bkn org tempatan tp pekerja asing,ckap malay pun tonggang langgang,tu yg buat kt rasa terhina ditpt sendiri...

Pink Diva said...

Wow!! what a wonderful scenery..

best ni pegi for my 2nd time honeymoon..hehehe..

eda said...

bole la dtg sni..cntik ni tpt

Pink Diva said...
This comment has been removed by the author.