Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS

Jom pergi beriadah....

Bersantai-santai..


 Mari kita berjogging,longgarkan apa yang dah ketat tu dekat badan kita ni..
 Pemandangan gunung Kinabalu dari Perdana Park Tanjung Aru,rasa macam dekat je tu gunung..
 Bawalah family beriadah disini,setiap pukul 7.10pm akan diadakan air pancut berirama,tapi masa ni saya tidak dapat tengok mungkin lain hari..
Tasik Victoria,saya pun tidak tahu kenapa diberi nama tasik Victoria,mungkin anda yang tahu boleh berkongsi bersama saya
 Ini signboardnya...
 Dalam satu kawasan juga ni...
Pintu masuk dan keluar..












Barulah hari ini saya berkesempatan berkunjung kesini dibawa khas oleh kakak saya,thanks kak jalan-jalan makan angin.Seronok juga kalu kita nak berjoging disini tempatnya luas dan banyak kemudahan yang disediakan,bawa anak-anak berjalan pun tidak rugi.Parking kereta pun murah saja 1 jam pertama baru RM0.50 jadi bolehlah anda datang kesini.                                                                                              
Kepada sesiapa yang ada informasi mengenai tempat ini bolehlah berkongsi bersama,saya harap banyakkan lagi tempat-tempat sebegini untuk kemudahan kita bersama.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Admin said...

best???

eda said...

boleh la kat kk ni x bnyak tpt riadah kan...